Følg Ny Struktur AS :

Tlf : 920 19 171

org 918 294 112 - Ny Struktur AS - Tollbugata 6 - 0152 Oslo

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

RIB

Rådgivende ingeniør byggeteknikk
Våre ansatte har lang erfaring i å designe, beregne og dokumentere store og små konstruksjoner i henhold til gjeldende europeiske og norske standarder og lovverk.Vi har spesialkompetanse på konstruksjoner i limtre og massivtre, men har også lang erfaring med konstruksjoner i stål og armert betong. Vi hjelper kunden å velge fornuftige og elegante løsninger.
Vi har lang erfaring med flere typer FE programvare, og arbeider for øyeblikket bl.a.med ANSYS, SAP 2000 og Autodesk Robot Structural Analyses.
Valle Wood
RIB trekonstruksjon - 7 etasjers kontorbygg / massivtre - limtre

Valle Wood er Norges største kontorbygg med en avstivende kjerner i massivtre. Det er også det første prosjektet i Norge som benytter samvirkedekker av massivtre og betong, og Ny Struktur har stått for RIB prosjektering, analyse og detaljering av alle konstruktive komponenter over kjeller. Vi kom inn fra skissefase og arbeidet inn løsninger for trekonstruksjonen i sammarbeid med Lund+Slaatto arkitekter og Oslotre AS. 

 

Bygget har en åpen og fleksibel planløsning med synlig bærestruktur i tre. Bygget er planlagt for å oppnå BREAM excellent.

Trekonstruksjonen ble montert våren 2018. Kunde er Oslotre AS. Hovedentreprenør er NCC Building. Arkitekt er Lund+Slaatto arkitekter.

Alta Omsorgssenter
RIB trekonstruksjon - 24 000 m2 omsorgsboliger i massivtre

Alta Omsogssenter er et av Norges største massivtreprosjekter med til sammen 5 omsorgsbygg på mellom 1 og 4 etasjer og et samlet areal på 24 000 m2. Omsorgsbyggene er bygget med massivtre, og Ny Struktur har stått for RIB prosjektering, analyse og detaljering av alle konstruktive komponenter over kjeller i detaljeringsfasen.

 

Bygget har mye eksponert massivtre og det er utarbeidet løsninger som møter strenge lyd og brannkrav. I tillegg er det tilrettelagt for bruk av badekabiner og effektive tekniske føringer.

 

Montasjen av trekonstruksjonen startet i Q2 2018 og er planlagt ferdigstilt i Q1 2019.

Totalentreprenør er Bjørn Bygg AS. Arkitekt er Stein Halvorsen arkitekter AS.