Følg Ny Struktur AS :

Tlf : 920 19 171

org 918 294 112 - Ny Struktur AS - Tollbugata 6 - 0152 Oslo

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Tidligfase

Design og utforming av trekonstruksjoner
Vi kan tilby tidligfaserådgivning for arkitekter, designere og ingeniører som prosjekterer trekonstruksjoner. Som samarbeidspartner og sparringspartner kan vi veilede våre kunder til å ta gode valg i tidligfase slik at konstruksjonsløsninger, spennvidder, sammenføyninger o.l. er effektive, slik at man unngår store endringer i senere faser.
Valle Wood
RIB trekonstruksjon - 7 etasjers kontorbygg / massivtre - limtre

Valle Wood er Norges største kontorbygg med en avstivende kjerner i massivtre. Det er også det første prosjektet i Norge som benytter samvirkedekker av massivtre og betong, og Ny Struktur har stått for RIB prosjektering, analyse og detaljering av alle konstruktive komponenter over kjeller. Vi kom inn fra skissefase og arbeidet inn løsninger for trekonstruksjonen i sammarbeid med Lund+Slaatto arkitekter og Oslotre AS. 

 

Bygget har en åpen og fleksibel planløsning med synlig bærestruktur i tre. Bygget er planlagt for å oppnå BREAM excellent.

Trekonstruksjonen ble montert våren 2018. Kunde er Oslotre AS. Hovedentreprenør er NCC Building. Arkitekt er Lund+Slaatto arkitekter.

Skipet
RIB trekonstruksjon - 5 etasjers kontorbygg / massivtre - limtre

Skipet er Bergens første kontorbygg med en ren bærekonstruksjon i massivtre og limtre. Trekonstruksjonen er på 5 etasjer. Den består av et skjelett av søyler og bjelker i limtre, etasjeskiller i massivtre og avstivende kjerner i massivtre. Ny Struktur har stått for RIB prosjektering, analyse og detaljering av alle konstruktive komponenter over kjeller i forprosjektet.

 

Bygget har en åpen og fleksibel planløsning med synlig bærestruktur i tre. Bygget er planlagt for å oppnå BREAM excellent.

 

Byggestart for trekonstruksjonen er planlagt ultimo 2018.

Arkitekt er Paal Kahrs arkitekter AS.