Hvert år utnevner Dagens Næringsliv Norges raskest voksende og mest fremgangsrike bedrifter, og for andre år på rad kan Ny Struktur smykke seg med den gjeve tittelen. 

Gasellebedriftene kåres på bakgrunn av omsetning og driftsresultat – blant annet må man minst ha doblet omsetningen sin de siste fire årene og hatt vekst hvert år. Det er bare en liten brøkdel av landets bedrifter som oppfyller kriteriene, og enda færre som får utnevnelsen to år på rad. 

Et solid fagmiljø

Daglig leder Anders Steinsvik Nygård forklarer hva han mener er hemmeligheten bak veksten og de gode resultatene.

– Vi har klart å bygge et solid fagmiljø med dyktige ingeniører som leverer skikkelig gode jobber. Det gjør at kundene våre bruker oss igjen og igjen. I tillegg har vi et genuint ønske om at Ny Struktur skal være et hyggelig sted å jobbe. Vi har det mye moro på jobb og det tror jeg gir resultater. 


Ny Struktur er gasellebedrift for andre året på rad. – Beviser at kompetansen vi har er ettertraktet, sier daglig leder Anders Steinsvik Nygård.

Gasellebedrift for andre året på rad!

Urban design, Tower block, Commercial building, Residential area, Sky, Property, Plant

Ettertraktet kompetanse

Interessen for bærekraftige konstruksjoner og massivtre vokser stadig. Anders tror ikke Ny Struktur får mindre å gjøre med det første. 

– Kompetansen vi har er ettertraktet, så det er klart vi har en ambisjon om å bli enda større. Men det er viktig at vi gjør det på en organisk og bærekraftig måte, konkluderer han.

NY STRUKTUR AS

Torggata 10, 0181 Oslo

Tlf : 920 19 171
post@nystruktur.no

Org nr: 918 294 112

Nettsiden er utviklet av Sommerfuglen Media AS

Personvern

|

|

© Ny Struktur AS 2023