Ny Struktur er Norges ledende uavhengige rådgiver innen prosjektering av bærekraftige konstruksjoner, med hovedvekt på store massivtre- og limtrekonstruksjoner. Vi mener nemlig at tre er verdens beste byggemateriale – så lenge det brukes på riktig måte.

Siden starten i 2016 har vi fullført store og små byggeprosjekter – alt fra høyblokker med 16 etasjer til hytter. Vi vet med andre ord hva som kreves for å bygge rasjonelt, kostnadseffektivt og elegant.

Vi deltar i alle faser av et prosjekt, fra mulighetsstudier til detaljprosjektering og utforming av produksjonsunderlag. God byggprosjektering handler om rett kompetanse til rett oppgave til rett tid. Vi har erfaringen og kunnskapen som skal til for å finne de beste løsningene – i tillegg til en stor dose faglig nysgjerrighet.

Drivkraften vår er å bidra til å skape et bærekraftig sluttprodukt du som kunde kan være stolt av – og som kommer til å stå i 100 år. (Minst!)

I Ny Struktur prosjekterer vi bærekraftige bygg og konstruksjoner – hele veien fra skisse til produksjonsunderlag. Målet vårt er å bidra til grønnere byggeprosjekter gjennom riktig materialvalg, holdbare løsninger og smart ressursbruk.

Om oss

Urban design, Tower block, Commercial building, Residential area, Sky, Property, Plant

Ny Struktur er basert i Oslo og består av en gjeng sivilingeniører og ingeniører med variert bakgrunn. Fellesnevneren vår er en interesse for bærekraftige konstruksjoner og faglige utfordringer – og at vi er ganske ålreite folk (om vi skal si det selv).

Folk og miljø

I Ny Struktur er vi «mer enn ingeniører». Her finner du nemlig både hobbymusikere, designere, tidligere langrenns-ess, programmerere, konkurransedansere og halvstuderte arkitekter. Stikkordet er et inkluderende arbeidsmiljø hvor vi trives sammen og heier på hverandre. Til syvende og sist tror vi det gjør oss til en bedre rådgiver og samarbeidspartner.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Kontakt oss

(+47)920 19 171
post@nystruktur.no

NY STRUKTUR AS

Torggata 10, 0181 Oslo

Tlf : 920 19 171
post@nystruktur.no

Org nr: 918 294 112

Nettsiden er utviklet av Sommerfuglen Media AS

Personvern

|

|

© Ny Struktur AS 2023