Erfaren RIB med kompetanse innen trekonstruksjoner?

Ny Struktur AS er Norges ledende uavhengige rådgivere innen prosjektering av bærekraftige konstruksjoner, med spisskompetanse innen massivtre- og limtrekonstruksjoner. 

Vår visjon er ganske enkelt: Vi skal være det aller beste stedet å jobbe for alle våre ansatte, vi skal være den foretrukne rådgiver for alle som ønsker å bygge bærekraftige konstruksjoner og vi skal være rå på å utvikle både fag- og arbeidsmiljø. Som en del av dette skal vi også alltid beholde vår vennlige, ubyråkratiske og flate bedriftskultur, som vi opplever at skaper en trygghet for våre ansatte og bidrar til godt samarbeid, både internt og med samarbeidspartnere og kunder.

For å nå vår visjon har vi allerede ansatt 15 av Norges mest erfarne ingeniører innen massivtre- og limtreprosjektering (+ en siviløkonom), som, siden Ny Struktur ble etablert i 2016, har prosjektert rundt 300 000m2 store trekonstruksjoner. Disse konstruksjonene består totalt av ca. 90 000 m3 tremateriale, som binder over 60 000 tonn CO2. Slik jobber vi hver dag mot å nå vårt overordnet mål om å bidra til mer bærekraftige byggeprosjekter, gjennom riktig materialbruk, holdbare løsninger og smart ressursbruk.

God innsats fra alle våre ansatte og svært vellykkede prosjekter bidrar til at vi opplever en stadig økende etterspørsel og prosjektmengde. Vi ønsker derfor nå å forsterke laget med en eller flere dyktige kolleger til, og håper du kan være den rette kandidaten!

Stillingsbeskrivelse og arbeidsoppgaver

Som senior RIB hos oss vil du bli en del av et ungt, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. Du vil få en unik mulighet til å være med i banebrytende, tverrfaglige prosjekter og til å bidra både faglig og sosialt i et dynamisk firma i vekst. Hos oss kjenner alle alle og det er flat struktur, på ekte. Du vil ikke bli en dråpe i havet, men vil raskt få prosjektansvar og mulighet til å få bryne deg på mange varierte arbeidsoppgaver. Du vil også i stor grad ha mulighet til å påvirke din egen, og bedriftens, utvikling.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:  

 • Prosjektledelse, koordinering og samarbeid i prosjekteringsgrupper, med fokus på fremdrift og tekniske avklaringer med kunde og andre deltakere i prosjektet
 • Utforming og dimensjonering av bærestrukturer, hovedsakelig massivtre- og limtrekonstruksjoner
 • Globalanalyser og beregning av laster, inkludert jordskjelvlaster 
 • BIM-modellering - Utforming av modeller, detaljtegninger og produksjonsunderlag
 • Veilede medarbeidere og være en intern fagressurs
 • Deltagelse i tilbudsarbeid og kundeoppfølging 
 • Samarbeid og diskusjoner med kollegaer for å finne gode løsninger sammen og bidra til at Ny Struktur fortsetter å være det beste stedet å jobbe, både faglig og sosialt  

Vi søker deg som har følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Minimum 5 års erfaring som prosjekterende RIB med prosjektansvar 
 • Spisskompetanse innen prosjektering av store trekonstruksjoner i massivtre eller limtre 
 • God forståelse for grunnleggende statikk og fasthetslære. 
 • Kjennskap til standarder og offentlige krav til prosjektering av konstruksjonssikkerhet
 • Evne til å avklare nødvendig informasjon, definere arbeidsoppgaver og arbeide frem løsninger for å holde fremdrift i prosjekter
 • Gode samarbeidsevner og et ønske om å bidra til vårt gode arbeidsmiljø
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på et skandinavisk språk 

Vi benytter hovedsakelig Tekla for modellering. Om du allerede behersker dette så vil dette veie positivt. 

Det viktigste for oss er å finne deg som er trygg i rollen som RIB og som tar med deg et ekte engasjement for arbeidet og for vårt fellesskap, og dermed kan være med å løfte oss videre. 

Superbonus

Vi synes det er veldig kult om du har et engasjement for noe utenom jobb, som du kan dele med oss. Vi har allerede klatrere, skiløpere, dansere, musikere, ivrige turgåere og fotografer blant våre ansatte.

Arbeidsforhold og betingelser

Ny Struktur holder til i Torggata, midt i Oslo sentrum, i nyoppussede og lyse lokaler.

Vi har konkurransedyktige betingelser, bonusavtale og gode pensjons- og forsikringsordninger. Dette inkluderer fri i romjul og påske.

Vi har et sterkt fokus på å skape et godt og inkluderende arbeidsmiljø for alle, og har som en av våre kjerneverdier at vi skal sørge for langsiktig trivsel og god balanse mellom arbeid og fritid. Vi har det hyggelig sammen både i og utenom arbeidstiden, og vårt svært aktive bedriftsidrett- og sosiallag, Ny Treningsstruktur, arrangerer aktiviteter hver måned. Dette kan for eksempel være frisbeegolf, klatring, dansekurs eller ølbrygging. I tillegg arrangeres det flere årlige tilstelninger, som julebord, julibord og studietur. Vi har også etablert et eget treningsrom i lokalene, slik at man har mulighet til å ta seg en treningsøkt når man ønsker det, uten å måtte forlate kontoret.

Om arbeidsgiveren

Ny Struktur ble etablert i desember 2016, som et svar på markedets økte etterspørsel etter spisskompetanse på prosjektering av større trekonstruksjoner. Siden den gang har vi etablert oss som den ledende uavhengige rådgiveren for prosjektering av bærekraftige konstruksjoner i Norge. Selv om vi har en forkjærlighet for limtre- og massivtre, prosjekterer vi også stål, betong og samvirkekonstruksjoner, der det er riktig. Vi har blitt valgt som RIB for flere prestisjebygg, som for eksempel HasleTre (Årets trebyggeri 2022), Valle Wood, Blindernveien 6, Tåsenhjemmet og Campus Kristiansund.

Vi er opptatt av å prosjektere effektivt, samt å bruke vår erfaring og kompetanse til å finne gode løsninger for kunden og bruker. Vi har fokus på kostnadsreduserende løsninger som gir et visuelt godt inntrykt, samtidig som vi har fokus på HMS og utførelse på byggeplass.

Vi har en svært variert prosjektportefølje og kundegruppe, og prosjekterer de fleste bygningstypologier, som f.eks. boligblokker, kontorbygg, driftsbygninger, skoler, omsorgssentre, studentboliger, hoteller, eneboliger og hytter, og har prosjektert bygg i størrelser fra 6 m2 til 24 000 m2 og fra 1 etasje til 16 etasjer.

Vi deltar i alle faser av utviklingen av et prosjekt, fra mulighetsstudier til detaljprosjektering og utforming av produksjonsunderlag og montasjemanualer. Vi vet hvordan man bygger effektivt, rimelig og elegant, og vi jobber tett med andre aktører, for å sikre våre kunder et sluttprodukt som vi kan være stolte av. I tillegg deltar vi i forskning, utvikling og undervisning for å alltid holde oss oppdatert.

Som en mindre aktør med en sterk lidenskap for vår nisje leverer vi nyskapende løsninger i våre prosjekter. Mange av våre kunder kommer stadig tilbake til oss, og begrunner dette med at vi leverer gode, rimelige og byggbare løsninger, samtidig som vi er løsningsfokuserte, tydelige, ryddige og vennlige. Våre kunder er byggherrer, arkitekter, entreprenører, eiendomsutviklere og massivtre-produsenter.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: May-Linn Sortland
Stillingstittel: HR-ansvarlig
Mobil: 90 02 68 66
E-post: may-linn@nystruktur.no

Arbeidsgiver: Ny Struktur AS

Stillingstittel: Senior rådgivende ingeniør - trekonstruksjoner

Frist: 19.12.2023

Ansettelsesform: Fast

Stillingstittel

Stillingstittel

Vi er fagspesialistene som hjelper deg å ta velinformerte beslutninger, og som loser prosjektet ditt trygt i havn – uansett kompleksitet eller omfang.

Vi er fagspesialistene som hjelper deg å ta velinformerte beslutninger, og som loser prosjektet ditt trygt i havn – uansett kompleksitet eller omfang.

LES MER OG SØK HER

LES MER OG SØK HER