Senior RIB - rehabilitering

Ny Struktur AS er Norges ledende uavhengige rådgivere innen prosjektering av bærekraftige konstruksjoner, med spisskompetanse innen massivtre- og limtrekonstruksjoner. Vi er i dag 16 ansatte (15 ingeniører og en siviløkonom).

Vår visjon er ganske enkelt: Vi skal være det aller beste stedet å jobbe for alle våre ansatte, vi skal være den foretrukne rådgiver for alle som ønsker å bygge bærekraftige konstruksjoner og vi skal være rå på å utvikle både fag- og arbeidsmiljø.

Vi har som overordnet mål å bidra til mer bærekraftige byggeprosjekter gjennom riktig materialbruk, holdbare løsninger og smart ressursbruk. Skal vi nå dette målet holder det ikke bare å være best på tre, men vi ønsker også i større grad å kunne ta på oss prosjekter hvor deler av eller hele prosjektet involverer rehabilitering av eksisterende bærekonstruksjoner.

Vi søker derfor nå etter en senior RIB med erfaring fra flere rehabiliteringsprosjekter, som ønsker å bidra til å bygge opp vår satsing på rehabilitering.

Stillingsbeskrivelse og arbeidsoppgaver

Som senior RIB i Ny Struktur vil du bli en del av et ungt, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. Du vil bli en integrert del av gjengen, og vil arbeide i tett samarbeid med dyktige kolleger.

Vi ønsker at du skal lede vår rehabiliteringssatsing - både faglig og markedsmessig. Dette innebærer å utvikle tilbud og få inn prosjekter, samt å være prosjektleder.

Ved å jobbe i en mindre bedrift vil du få en variert arbeidshverdag og mulighet til bryne deg på mange ulike arbeidsoppgaver og prosjekter. Vi ser for oss at du vil delta i alt fra rene rehabiliteringsprosjekter, kombinerte rehabilitering/nybygg-prosjekter til limtre-/massivtrekonstruksjoner med fundament og/eller plasstøpte konstruksjoner i betong.

For å bygge opp en solid satsing på rehabilitering så ønsker vi også at du skal bidra til å øke den generelle kompetansen på rehabilitering i Ny Struktur, og også delta i opplæring av nyansatte.

For oss er det viktig at du

 • Er god med kunderelasjoner og oppdragsledelse. Om du allerede har et kontaktnettverk og kundebase innen rehabilitering av bærekonstruksjoner vil dette veie positivt.
 • Har evne til å avklare nødvendig informasjon, definere arbeidsoppgaver og arbeide frem løsninger for å holde fremdrift i prosjekter. 
 • Trives med en variert og hektisk arbeidshverdag
 • Er proaktiv og evner å stille om hodet raskt og tenke kreative løsninger
 • Har gode samarbeidsevner og liker å jobbe i team

Øvrige kvalifikasjoner

 • Minimum 5 års erfaring som prosjekterende RIB med prosjektansvar 
 • Solid kompetanse på konstruksjonssikkerhet og rehabilitering av bærekonstruksjoner og erfaring som RIB for flere rehabiliteringsprosjekter
 • Solid kompetanse på fundamentering og refundamentering
 • God forståelse for grunnleggende statikk og fasthetslære
 • Kjennskap til standarder og offentlige krav til prosjektering av konstruksjonssikkerhet
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på et skandinavisk språk 

Det viktigste for oss er å finne deg som er trygg i rollen som RIB og som tar med deg et ekte engasjement for arbeidet og for vårt fellesskap, og dermed kan være med å løfte oss videre. 

Superbonus

Vi synes det er veldig kult om du har et engasjement for noe utenom jobb, som du kan dele med oss. Vi har allerede klatrere, skiløpere, dansere, musikere, ivrige turgåere og fotografer blant våre ansatte.

Arbeidsforhold og betingelser

Ny Struktur holder til i Torggata, midt i Oslo sentrum, i nyoppussede og lyse lokaler.

Vi har konkurransedyktige betingelser, bonusavtale og gode pensjons- og forsikringsordninger. Dette inkluderer fri i romjul og påske.

Vi har et sterkt fokus på å skape et godt og inkluderende arbeidsmiljø for alle, og har som en av våre kjerneverdier at vi skal sørge for langsiktig trivsel og god balanse mellom arbeid og fritid. Hos oss kjenner alle alle og det er flat struktur, på ekte. Vi har en vennlig, åpen og ubyråkratisk bedriftskultur, som vi opplever skaper trygghet for våre ansatte og bidrar til gode samarbeid, både internt og med kunder.

Vi har det hyggelig sammen både i og utenom arbeidstiden, og vårt svært aktive bedriftsidrett- og sosiallag, Ny Treningsstruktur, arrangerer aktiviteter hver måned. Dette kan for eksempel være frisbeegolf, klatring, dansekurs eller ølbrygging. I tillegg arrangeres det flere årlige tilstelninger, som julebord, julibord og studietur. Vi har også etablert et eget treningsrom i lokalene, slik at man har mulighet til å ta seg en treningsøkt når man ønsker det, uten å måtte forlate kontoret.

Om arbeidsgiveren

Ny Struktur ble etablert i desember 2016, som et svar på markedets økte etterspørsel etter spisskompetanse på prosjektering av større trekonstruksjoner. Siden den gang har vi etablert oss som den ledende uavhengige rådgiver for prosjektering av bærekraftige konstruksjoner i Norge, og har blitt valgt som RIB for flere prestisjebygg, som for eksempel HasleTre (Årets trebyggeri 2022), Valle Wood, Blindernveien 6, Tåsenhjemmet og Campus Kristiansund.

Vi har en forkjærlighet for limtre- og massivtre, men prosjekterer også stål, betong og samvirkekonstruksjoner, der det er riktig. Vi ser rehabilitering som den mest bærekraftige måten å bygge på, og ønsker i økende grad å ta på oss prosjekter som inkluderer rehabilitering av bærekonstruksjoner i tiden fremover.

Vi har en svært variert prosjektportefølje og kundegruppe, og prosjekterer de fleste bygningstypologier, som f.eks. boligblokker, kontorbygg, driftsbygninger, skoler, omsorgssentre, studentboliger, hoteller, eneboliger og hytter, og har prosjektert bygg i størrelser fra 6 m2 til 24 000 m2 og fra 1 etasje til 16 etasjer.

Vi deltar i alle faser av utviklingen av et prosjekt, fra mulighetsstudier til detaljprosjektering og utforming av produksjonsunderlag og montasjemanualer. Vi vet hvordan man bygger effektivt, rimelig og elegant, og vi jobber tett med andre aktører, for å sikre våre kunder et sluttprodukt som vi kan være stolte av. I tillegg deltar vi i forskning, utvikling og undervisning for å alltid holde oss oppdatert.

Vi er opptatt av å prosjektere effektivt, samt å bruke vår erfaring og kompetanse til å finne gode løsninger for kunden og bruker. Mange av våre kunder kommer stadig tilbake til oss, og begrunner dette med at vi leverer gode, rimelige og byggbare løsninger, samtidig som vi er løsningsfokuserte, tydelige, ryddige og vennlige. Våre kunder er byggherrer, arkitekter, entreprenører, eiendomsutviklere og massivtre-produsenter.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: May-Linn Sortland
Stillingstittel: HR-ansvarlig
Mobil: 90 02 68 66
E-post: may-linn@nystruktur.no

Arbeidsgiver: Ny Struktur AS

Stillingstittel: Rådgivende ingeniør bygg - rehabilitering av bærekonstruksjoner

Frist: 19.12.2023

Ansettelsesform: Fast

Stillingstittel

Stillingstittel

Vi er fagspesialistene som hjelper deg å ta velinformerte beslutninger, og som loser prosjektet ditt trygt i havn – uansett kompleksitet eller omfang.

Vi er fagspesialistene som hjelper deg å ta velinformerte beslutninger, og som loser prosjektet ditt trygt i havn – uansett kompleksitet eller omfang.

LES MER OG SØK HER

LES MER OG SØK HER