Nyutdannet byggingeniør med engasjement for bærekraft?

Ny Struktur AS er en av Norges ledende uavhengige rådgivere innen prosjektering av bærekraftige konstruksjoner, med spisskompetanse innen massivtre- og limtrekonstruksjoner. Vi er i dag 16 ansatte med variert bakgrunn, men med en felles interesse for bærekraftige konstruksjoner.

Vi holder til midt i Oslo sentrum (Torggata), i nyoppussede og lyse lokaler (med takterrasse) og har et ungt, engasjert og inkluderende arbeidsmiljø. Vi har et høyt fokus på trivsel, faglig utvikling og personlig vekst. Det arrangeres jevnlige sosiale tilstelninger og aktiviteter, i tillegg til årlig julebord, julibord og studietur. Vi har konkurransedyktige betingelser, bonusavtale og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Stillingsbeskrivelse og arbeidsoppgaver

Hos oss kjenner alle alle og det er flat struktur, på ekte. Du vil ikke bli en dråpe i havet, men vil raskt få mulighet til å ta større ansvar, til å få bryne deg på mange varierte arbeidsoppgaver og til å påvirke din egen, og bedriftens, utvikling. Du vil du få en unik mulighet til å være med i banebrytende, tverrfaglige prosjekter og til å bidra både faglig og sosialt i et dynamisk firma i vekst. Dette gjøres sammen med dyktige og engasjerte kolleger, som støtter hverandre og som gjerne deler av den brede erfaringen og kompetansen de sitter på. Dette opplever vi at skaper en trygghet for våre ansatte.

Typiske arbeidsoppgaver i Ny Struktur:

  • Utforming og dimensjonering av bærestrukturer, hovedsakelig massivtre- og limtrekonstruksjoner
  • Prosjektledelse, koordinering og samarbeid i prosjekteringsgrupper, med fokus på fremdrift og tekniske avklaringer med kunde og andre deltakere i prosjektet
  • BIM-modellering - Utforming av modeller, detaljtegninger, montasjeplaner, mm.
  • Samarbeid og diskusjoner med kollegaer for å finne gode løsninger sammen og bidra til at Ny Struktur fortsetter å være det beste stedet å jobbe, både faglig og sosialt 

Vi søker deg som har følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Fullført ingeniørutdanning innen sommeren 2024
  • Gode resultater og relevante fagvalg innen statikk og fasthetslære, trekonstruksjoner, BIM-modellering og/eller rehabilitering av bygg.
  • Engasjement for bærekraftige bygg og tre som byggemateriale
  • Gode samarbeidsevner og ønske om å bidra til gode samarbeid med kunder og internt
  • Evne til å tenke helhetlig, se utfordringer, avklare nødvendig informasjon og finne gode løsninger på en selvstendig måte
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på et skandinavisk språk

Superbonus

Vi synes det er veldig kult om du har et stort engasjement for noe du synes er spennende utenom jobb, som du kan dele med oss. Vi har allerede klatrere, skiløpere, dansere, musikere og hobbykokker blant våre ansatte.

Arbeidsforhold og betingelser

Vi legger mye innsats i å sørge for at jobben skal være et godt og vennlig sted å være for alle våre ansatte, og har som en av våre grunnverdier at vi skal sørge for langsiktig trivsel og god balanse mellom arbeid og fritid.

Vårt svært aktive bedriftsidrett- og sosiallag, Ny Treningsstruktur, arrangerer flere aktiviteter hver måned. Dette kan for eksempel være frisbeegolf, klatring, dansekurs eller ølbrygging. I tillegg arrangeres det flere årlige tilstelninger, som julebord, julibord og studietur. Vi har også etablert et eget treningsrom i lokalene, slik at man har mulighet til å ta seg en treningsøkt når man ønsker det, uten å måtte forlate kontoret.

Søknadsprosess

Vi vurderer søknader fortløpende og ser for oss oppstart sommeren 2024.

Arbeidsgiver: Ny Struktur AS

Stillingstittel: Rådgivende ingeniør – byggeteknikk/trekonstruksjoner

Ansettelsesform: Fast

Ledig stilling

Søknad og CV sendes til: may-linn@nystruktur.no

Stillingstittel

Stillingstittel

Vi er fagspesialistene som hjelper deg å ta velinformerte beslutninger, og som loser prosjektet ditt trygt i havn – uansett kompleksitet eller omfang.

Vi er fagspesialistene som hjelper deg å ta velinformerte beslutninger, og som loser prosjektet ditt trygt i havn – uansett kompleksitet eller omfang.

LES MER OG SØK HER

LES MER OG SØK HER

NY STRUKTUR AS

Torggata 10, 0181 Oslo

Tlf : 920 19 171
post@nystruktur.no

Org nr: 918 294 112

Nettsiden er utviklet av Sommerfuglen Media AS

Personvern

|

|

© Ny Struktur AS 2023