Ønsker du en spennende sommerjobb innen prosjektering av bærekraftige konstruksjoner?

Ny Struktur AS er en av Norges ledende uavhengige rådgiver innen prosjektering av bærekraftige konstruksjoner, med spisskompetanse innen massivtre og limtre. Vi er i dag 16 sivilingeniører og ingeniører med variert bakgrunn, men med en felles interesse for bærekraftige konstruksjoner.

Vi holder til midt i Oslo sentrum (Torggata), i nyoppussede og lyse lokaler (med takterrasse) og har et ungt, engasjert og inkluderende arbeidsmiljø. Vi legger mye innsats i å sørge for at jobben skal være et godt og vennlig sted å være for alle våre ansatte, og har som en av våre grunnverdier at vi skal sørge for høy trivsel og god balanse mellom arbeid og fritid.

Stillingsbeskrivelse og arbeidsoppgaver

Som sommerstudent hos oss i Ny Struktur vil du få mulighet til å jobbe med en rekke ulike spennende oppgaver. Vi vil ha hovedfokus på arbeid i faktiske prosjekter, i samarbeid med våre dyktige ingeniører. Hos oss kjenner alle alle og det er flat struktur, på ekte. Du vil ikke bli en dråpe i havet, men vil raskt få mulighet til å ta ansvar og til å få bryne deg på mange ulike arbeidsoppgaver, selvsagt med tett oppfølging fra våre dyktige og hyggelige ansatte.

I en sommerjobb hos oss vil du få innblikk i et byggeprosjekts ulike utviklingsfaser, fra skisse- og forprosjekter til detaljprosjektering, oppfølging i byggefase og FDV-dokumentasjon. Du vil få kjennskap til eller erfaring med dimensjonering av store konstruksjoner, BIM-modellering og flere avanserte beregningsverktøy for statiske og dynamiske analyser.

For oss er det viktig at du

  • Fortrinnsvis er masterstudent på 3. eller 4. året, med gode resultater og relevante fagvalg innen dimensjonering av trekonstruksjoner, byggeteknikk, BIM-modellering, rehab. eller miljøberegninger
  • Har engasjement for det vi jobber med, og ser på deg selv som nysgjerrig og initiativrik
  • Er en god lagspiller, men også liker å ta ansvar og har evnen til å løse oppgaver selvstendig
  • Ønsker å bidra til et positivt arbeidsmiljø
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på et skandinavisk språk

Superbonus

Vi synes det er veldig kult om du har et stort engasjement for noe du synes er spennende utenom jobb, som du kan dele med oss. Vi har allerede klatrere, skiløpere, dansere, musikere og hobbykokker blant våre ansatte.

Praktisk info

Oppstart og varighet på stillingen kan tilpasses dine ønsker. Det er derfor ønskelig at du i søknaden din presiserer hvilke uker du ønsker å jobbe. Vi unner oss selv og våre sommerstudenter en god ferie, og holder derfor stengt i fellesferien.

Arbeidsgiver: Ny Struktur AS

Stillingstittel: Rådgivende ingeniør – byggeteknikk/trekonstruksjoner (sommerjobb 2024)

Ansettelsesform: Sommer/Sesong

Ledig stilling

Søknad og CV sendes til: may-linn@nystruktur.no

Stillingstittel

Stillingstittel

Vi er fagspesialistene som hjelper deg å ta velinformerte beslutninger, og som loser prosjektet ditt trygt i havn – uansett kompleksitet eller omfang.

Vi er fagspesialistene som hjelper deg å ta velinformerte beslutninger, og som loser prosjektet ditt trygt i havn – uansett kompleksitet eller omfang.

LES MER OG SØK HER

LES MER OG SØK HER

NY STRUKTUR AS

Torggata 10, 0181 Oslo

Tlf : 920 19 171
post@nystruktur.no

Org nr: 918 294 112

Nettsiden er utviklet av Sommerfuglen Media AS

Personvern

|

|

© Ny Struktur AS 2023